Ο Ρόλος του Συμβούλου

Δωρεάν προσφορά ιδιωτικής σύνταξης

Γράψτε μας πόση σύνταξη θέλετε και σε πόσα χρόνια για να σας απαντήσουμε άμεσα με το ποσό που πρέπει να καταβάλετε ανά μήνα ή έτος

Πατώντας το κουμπί υπολογισμός αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου

Το syntaxeis.com δεν είναι απλώς άλλο ένα ασφαλιστικό site στο οποίο θα δίδονται τυφλές προσφορές και θα πραγματοποιούνται απρόσωπες διαδικτυακές πωλήσεις συνταξιοδοτικών προγραμμάτων. Είναι ένας χώρος εξειδικευμένων επαγγελματιών που σας παρέχουν έγκυρη πληροφόρηση γύρω από το ασφαλιστικό και ταυτόχρονα ειδικά διαμορφωμένες συνταξιοδοτικές προτάσεις. 

Αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αφορά το ασφαλιστικό. Δεδομένα και κεκτημένα πολλών ετών ανατράπηκαν απότομα και δραματικά. Μέσα από αυτή την ανατροπή, γεννήθηκε η ιδέα δημιουργίας ενός ιστοχώρου στον οποίο θα επιχειρήσουμε να αποτυπώσουμε τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο ασφαλιστικό, τα νέα δεδομένα που έχουν επικρατήσει, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε ένα δυσεπίλυτο, αλλά όχι άλυτο, πρόβλημα.

Το τρίπτυχο της φιλοσοφίας μας διέπεται από τις εξής αρχές:

1. Αξιοπιστία και Φερεγγυότητα της Ασφαλιστικής Εταιρείας

2. Εμπιστοσύνη, Ειλικρίνεια και Επαγγελματισμός Ασφαλιστικού Συμβούλου

3. Σωστός σχεδιασμός και κατάρτιση ενός μακροπρόθεσμα βιώσιμου συνταξιοδοτικού προγράμματος

Πιστεύουμε ότι περισσότερο από οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρεία και ασφαλιστήριο συμβόλαιο, τον καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει ο ασφαλιστικός σύμβουλος ο οποίος με τις γνώσεις του και την κατάρτιση του θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το εξατομικευμένο συνταξιοδοτικό πλάνο που θα είναι ρεαλιστικό και ταυτόχρονα βιώσιμο. Έχετε από εμάς αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού της κρατικής σας σύνταξης αλλά και για τους όρους, τα ψιλά γράμματα και τις παγίδες που μπορεί να κρύβουν τα ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα.

Δεν αποτελεί για εμάς αυτοσκοπό η διαδικτυακή πώληση ενός αποταμιευτικού ή συνταξιοδοτικού προγράμματος, ούτε επιδιώκουμε να σας δώσουμε ακόμα μία τηλεφωνική ή ηλεκτρονική προσφορά, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες σας και οι δυνατότητες σας. Ο σκοπός μας είναι διπλός: αφενός η σωστή, έγκυρη και απλοποιημένη γνώση σχετικά με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο ασφαλιστικό και αφετέρου να μας γνωρίσετε, να αναλύσουμε από κοινού τις ανάγκες σας, καθώς και να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες σας, προκειμένου να σας προσφέρουμε μία εξατομικευμένη μελέτη συνταξιοδοτικού προγράμματος, αλλά και ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη σύναψη του ασφαλιστηρίου προκειμένου να είστε πλήρως διασφαλισμένοι και κατοχυρωμένοι, αλλά κυρίως για να απολαύσετε τα οφέλη του όταν φτάσει η στιγμή της συνταξιοδότησης σας. Χτίζουμε εξαρχής μαζί σας σχέσεις εμπιστοσύνης με πλήρη διαφάνεια και ειλικρίνεια.

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Συντάξεων

Οικονομολόγος - Ασφαλιστικός Πράκτορας

Γιάννης Εμμανουήλ

Ζούμε σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον που διακρίνεται από συνεχείς αλλαγές σε κοινωνικοοικονομικές δομές και συνθήκες, καθώς και νέα δεδομένα στον κλάδο – δημόσιας και ιδιωτικής – ασφάλισης. Με τη συνεχή γνώση και την εμπειρία δέκα ετών, έχω θεμελιώσει την επαγγελματική μου φιλοσοφία πάνω στο τρίπτυχο:

  • Φερεγγυότητα και αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας.
  • Εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός ασφαλιστικού συμβούλου.
  • Σωστή διαχείριση και αξιοποίηση ενός μέσο-μακροπρόθεσμα βιώσιμου ασφαλιστικού προγράμματος.

Με υπευθυνότητα και διαχρονικότητα υπηρετώ καθημερινά αυτή τη φιλοσοφία, έχοντας σαν στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους και καλλιεργώντας μακροχρόνιες ανθρωποκεντρικές σχέσεις.