Αποταμιευτικό Πρόγραμμα για Παιδιά

Φροντίστε για το μέλλον του παιδιού σας με προνοητικότητα και προγραμματισμό

0 £
Δίδακτρα στο Ηνωμένο Βασίλειο
0 £
Κόστος Διαβίωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο
0 $
Δίδακτρα στις ΗΠΑ
0 $
Κόστος Διαβίωσης στις ΗΠΑ

Το κόστος των σπουδών στο εξωτερικό διαμορφώνεται ανάλογα τη χώρα και το πρόγραμμα. Ενδεικτικά, στο Ηνωμένο Βασίλειο τα δίδακτρα ανέρχονται στις £10.000 και το κόστος διαμονής στις £12.000 ετησίως, κατά προσέγγιση. Στις Η.Π.Α. τα αντίστοιχα ποσά είναι περίπου $25.000 (για δημόσιο πανεπιστήμιο) ή $35.000 (για ιδιωτικό πανεπιστήμιο), ενώ το κόστος διαβίωσης ανέρχεται στα $11.000 ετησίως, κατά προσέγγιση. Υπάρχουν όμως και χώρες όπου τα δίδακτρα είναι μηδενικά, όπως η Γερμανία και η Νορβηγία, ή είναι πολύ χαμηλά, όπως η Ολλανδία και άλλες σκανδιναβικές χώρες. Εκτός όμως από τις σπουδές στο εξωτερικό, και στην Ελλάδα μπορεί να απαιτηθεί ένα εξίσου σημαντικό ποσό μέχρι να την ολοκλήρωση τους. Αυτό αφορά κυρίως τις περιπτώσεις που οι σπουδές πραγματοποιούνται μακριά από τη μόνιμη κατοικία των γονιών, οπότε και τα χρήματα που θα χρειαστούν για στέγη και διαβίωση είναι σίγουρα πολλά.

Αποφασίστε για το μέλλον,
Σήμερα!

Πώς;

Μέσα από ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα:

  • Εγγυημένης απόδοσης και εγγυημένου κεφαλαίου
  • Με σταθερή αποταμίευση – το ελάχιστο ποσό είναι τα 60€/μήνα
  • Με μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα – η ελάχιστη διάρκεια είναι τα 15 έτη
  • Χωρίς φορολογική επιβάρυνση
  • Με την κατοχύρωση και τη διασφάλιση από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής

Δημιουργήστε έναν κουμπαρά για την πραγματοποίηση των ονείρων του. Εξασφαλίστε χωρίς πίεση και αγωνία τις σπουδές του και το επαγγελματικό του ξεκίνημα

Οι ανάγκες ενός παιδιού είναι αναμφισβήτητες και ολοένα και μεγαλύτερες καθώς αυτό αναπτύσσεται. Εκτός από τις βασικές του ανάγκες, φτάνει μία πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή του που επέρχεται με την ενηλικίωση του, και αφορά τις σπουδές του και τη μετέπειτα επαγγελματική του πορεία. Πολλοί γονείς πλέον δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν εκείνη τη χρονική στιγμή, αφενός γιατί έχει μεταβληθεί άρδην η οικονομική κατάσταση τα τελευταία χρόνια και αφετέρου διότι απουσιάζει η προνοητικότητα και ο προγραμματισμός.

Αποταμιευτικό Πρόγραμμα για Παιδιά
Αναπαραγωγή Βίντεο
Αποταμιευτικό Πρόγραμμα για Παιδιά
Αναπαραγωγή Βίντεο

Γιάννης Εμμανουήλ

Co-Founder syntaxeis.com

Ζούμε σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον που διακρίνεται από συνεχείς αλλαγές σε κοινωνικοοικονομικές δομές και συνθήκες, καθώς και νέα δεδομένα στον κλάδο – δημόσιας και ιδιωτικής – ασφάλισης. Με τη συνεχή γνώση και την εμπειρία δέκα ετών, έχω θεμελιώσει την επαγγελματική μου φιλοσοφία πάνω στο τρίπτυχο:

  • Φερεγγυότητα και αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας.
  • Εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός ασφαλιστικού συμβούλου.
  • Σωστή διαχείριση και αξιοποίηση ενός μέσο-μακροπρόθεσμα βιώσιμου ασφαλιστικού προγράμματος.

Με υπευθυνότητα και διαχρονικότητα υπηρετώ καθημερινά αυτή τη φιλοσοφία, έχοντας σαν στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους και καλλιεργώντας μακροχρόνιες ανθρωποκεντρικές σχέσεις.

Είμαστε δίπλα σας για να πάρετε την καλύτερη απόφαση

 Η σταδιακή αποταμίευση σε βάθος χρόνου μπορεί να οδηγήσει με σχετική άνεση στη δημιουργία ενός εφάπαξ κεφαλαίου ή ενός μηνιαίου εισοδήματος, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του παιδιού που θα παρουσιαστούν στο μέλλον.

Η ελάχιστη διάρκεια του προγράμματος είναι 15 έτη. Ωστόσο η διάρκεια που προτείνεται είναι αυτή που οδηγεί στην ενηλικίωση του παιδιού, όταν και θα ξεκινήσει τις σπουδές του. Εναλλακτικά προτείνεται διάρκεια μέχρι το 22ο με 25ο έτος ηλίκίας του παιδιού, όπου συνήθως προχωρά στις πιο απαιτητικές μεταπτυχιακές σπουδές ή στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας. Όπως γίνεται αντιληπτό, όσο πιο νωρίς ξεκινήσει μια ασφάλεια ιδιωτικής σύνταξης τόσο πιο εφικτό και προσιτό είναι το ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλλεται κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα υπάρχει μεγαλύτερο όφελος από την απόδοση του επιτοκίου.

Δεν υπάρχει επιβάρυνση με επιπλέον φόρους, καθώς το συγκεκριμένο αποταμιευτικό πρόγραμμα δεν υπόκειται σε φορολόγηση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ υπάρχει κατοχύρωση από το Eγγυητικό Kεφάλαιο Zωής, το οποίο λειτουργεί υπό τον έλεγχο και την εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

 

Το ποσό αποταμίευσης που μπορεί να επιλεγεί είναι κατ’ελάχιστον τα 60 ευρώ μηνιαίως και είναι σταθερό καθ’όλη διάρκεια του προγράμματος. Εναλλακτικά μπορεί να επιλεγεί η ετήσια προσαύξηση του ποσού κατά 3%. Το ποσό που αποταμιεύεται είναι εγγυημένο, όπως και το επιτόκιο. Έτσι, δεν υπάρχει αγωνία ούτε για το καταβληθέν ποσό ούτε για την πορεία του επενδυόμενου ποσού. Επιπλέον, με το εγγυημένο επιτόκιο που παρέχεται, αποκτάται ένα επιπλέον όφελος και εγγυημένο κέρδος.

Το μέλλον του παιδιού σας μπορεί να εξασφαλιστεί σήμερα

Πολύ σημαντική κάλυψη

Απαλλαγή ασφαλίστρων

Συμπληρωματικά, δίνεται η δυνατότητα προσθήκης μίας σημαντικής κάλυψης που ονομάζεται απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων, όπου σε περίπτωση θανάτου ή μόνιμης ολικής ανικανότητας του συμβαλλόμενου, παύει η καταβολή των ασφαλίστρων αποταμίευσης από τον ίδιο, η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει την καταβολή τους και το παιδί λαμβάνει στη λήξη το εγγυημένο κεφάλαιο.

Η παραπάνω κάλυψη αποτελεί αναμφισβήτητα μία σημαντική εγγύηση για την εκπλήρωση του αποταμιευτικού προγράμματος και ταυτόχρονα μία επιπλέον εξασφάλιση του παιδιού.

Το παιδί σας αξίζει το καλύτερο αποταμιευτικό πρόγραμμα

15 χρόνια εμπειρίας

Δεν αφορά μόνο τους γονείς

Είναι αρκετά σύνηθες τα αποταμιευτικά προγράμματα να αναλαμβάνουν όχι μόνο οι γονείς αλλά και παππούδες, θείοι ή νονοί σαν δώρο για το αγαπημένο τους παιδί. Σε κάθε περίπτωση το αποταμιευτικό πρόγραμμα αποτελεί μία δέσμευση και μία συστηματική, αλλά καλή, συνήθεια που εξασφαλίζει το μέλλον του παιδιού, χωρίς να αποτελεί θηλιά για τους γονείς του. Ανάλογα με τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τις επιθυμίες του καθενός, μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα εξατομικευμένο αποταμιευτικό πλάνο, πλήρως διασφαλισμένο και εγγυημένο.

Στις 9/11/2019 έγινε στην Αττική συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, με 150€/μήνα για 25 χρόνια