Ποιο είναι το καλύτερο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα;

Δωρεάν προσφορά ιδιωτικής σύνταξης

Συμπληρώστε πόση σύνταξη θέλετε και σε πόσα χρόνια για να σας απαντήσουμε άμεσα με το ποσό που πρέπει να καταβάλετε ανά μήνα ή έτος

Πατώντας το κουμπί υπολογισμός αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου
Ποιο είναι το καλύτερο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα;

Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα που μπορούν να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι ποικίλουν ως προς τα χαρακτηριστικά τους, την απόδοση τους και την εξασφάλιση. Πολλοί αναρωτιούνται ποιο είναι το καλύτερο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για να συνάψουν. Η απάντηση είναι απλή. Εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητες του καθενός. Και όχι μόνο. Εκείνο που ταυτόχρονα τους διασφαλίζει και κατοχυρώνει μέσα από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο με μία αξιόπιστη και φερέγγυα ασφαλιστική εταιρεία, πετυχαίνοντας το μέγιστο οικονομικό όφελος.

Οι ανάγκες διαμορφώνονται αρχικά με βάση τα χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου. Βασικά χαρακτηριστικά είναι η ηλικία, η οικογενειακή και επαγγελματική κατάσταση. Σύμφωνα με το προφίλ του ασφαλιζομένου εξετάζεται τι είναι εκείνο που τον προβληματίζει: Η δημιουργία ενός συνταξιοδοτικού προγράμματος που θα λειτουργεί επικουρικά με την κρατική του σύνταξη ή τη δημιουργία ενός εφάπαξ κεφαλαίου; Η διασφάλιση σύνταξης για τα αγαπημένα του πρόσωπα ή η δημιουργία ενός αποταμιευτικού προγράμματος για το παιδί του;

Αφού λοιπόν θα έχουμε διαμορφώσει την ασφάλεια σύνταξης που θα ταιριάζει στο προφίλ και τις ιδιαίτερες ανάγκες του ασφαλιζομένου, αποτελεί μείζονος σημασίας η δυνατότητα όχι μόνο απόκτησης αλλά και διατήρησης αυτού του συνταξιοδοτικού προγράμματος. Το συμβόλαιο που θα διαμορφωθεί δεν θα πρέπει να αποτελεί “θηλιά” στον οικονομικό προϋπολογισμό του ασφαλισμένου, αλλά θα πρέπει να είναι βιώσιμο. Σκοπός είναι να αποτελέσει έναν μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και διασφάλιση, ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί την ιδιαίτερη αξία του όταν θα έρθει η στιγμή να το αξιοποιήσει. Επίσης, δεν θα πρέπει να αποτελεί προϊόν μιας βεβιασμένης απόφασης με κριτήριο μόνο το παρόν, αλλά να λαμβάνεται υπόψη η δυνατότητα διατήρησης του συνταξιοδοτικού προγράμματος για πολλά χρόνια προκειμένου να υλοποιηθεί ο αρχικός του στόχος.

Από κοινού μπορούμε να διερευνήσουμε ποιες είναι οι δικές σας ανάγκες και να διαμορφώσουμε το κατάλληλο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που θα ταιριάζει σε αυτές, σύμφωνα πάντα με την οικονομική σας δυνατότητα. Η προεργασία της σύνταξης είναι το ήμισυ του παντός. Απώτερος σκοπός είναι να αποκτήσετε το καλύτερο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα μέσα από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που θα επιτυγχάνεται το μέγιστο οικονομικό όφελος, θα δεσμεύει την ασφαλιστική εταιρεία και θα διασφαλίζει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Συντάξεων

Γιάννης Εμμανουήλ

Με τη συνεχή γνώση και την εμπειρία δέκα ετών, έχω θεμελιώσει την επαγγελματική μου φιλοσοφία πάνω στο τρίπτυχο:

Φερεγγυότητα και αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας.

Εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός ασφαλιστικού συμβούλου.

Σωστή διαχείριση και αξιοποίηση ενός μέσο-μακροπρόθεσμα βιώσιμου ασφαλιστικού προγράμματος.

Στις 18/10/2019 μια κυρία από την Αθήνα έκανε συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, με 90€/μήνα για 20 χρόνια